ukenru
pislya-proniknennya-khloptsya-z-arbaletom-vindzorskiy-zamok-zakhistyat-bezpolotnoyu-zonoyu

Задля безпеки Єлизавети ІІ: Віндзорський замок захистять безпольотною зоною

 • 14364 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Віндзорський замок буде захищено безпольотною зоною через побоювання за безпеку королеви Великої Британії Єлизавети II. Про це повідомляє УНН із посиланням на The Sun.

Деталі

Заходи щодо посилення безпеки вжили після того, як наприкінці грудня 2021 року зловмисник з арбалетом, який погрожував вбити Єлизавету ІІ, проник на територію Віндзорського замку.

Як зазначили, з 27 січня літакам та безпілотним літальним апаратам буде заборонено пролітати над резиденцією на висоті 2500 футів (приблизно 762 м — ред.). Також злочином вважатимуть польоти в межах 1,4 милі (майже 2,3 км — ред.) від стін замку.

У поліцейських, які цілодобово охороняють замок на землі, з'явиться право припиняти політ незаконних безпілотників.

Нагадаємо

25 грудня британська поліція затримала озброєного чоловіка, який зміг проникнути на територію Віндзорського замку, де королева Великої Британії Єлизавета II із сім'єю святкувала Різдво.

Зловмисник не встиг увійти до жодної будівлі увійшов на територію. Після обшуку у нього виявили арбалет. 

19-річний хлопець за 24 хвилини до того, як його заарештували на території резиденції монарха, в одну із соцмереж завантажив відео, в якому він у масці та зміненим голосом розповів про свої плани вбити Єлизавету ІІ.

Українські Національні Новини

Новини Світу