pislia-udaru-rf-po-vokzalu-v-khersoni-evakuatsiia-prodovzhytsia-inshymy-shliakhamy-ova

Після удару рф по вокзалу в Херсоні евакуація продовжиться іншими шляхами - ОВА

 • 36186 переглядiв

Залізничний вокзал у Херсоні зупинив роботу через обстріл; евакуація триватиме

Через ворожий удар по евакуаційному потягу з Херсона довелося призупинити роботу вокзалу. Проте евакуація населення триватиме іншими логістичними шляхами. Про це розповів керівник пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков під час брифінгу, передає кореспондентка УНН.

Скоріш за все, поки що вокзал не буде працювати. Потяги на Херсон будуть зупинятися в Миколаєві, а там далі люди будуть добиратися на автобусах

- сказав Олександр Толоконніков.

"Подальша евакуація людей буде продовжена. Ми ж не тільки потягами евакуювали людей, а й автобусами. Це постійно, на постійній онові. Наші автобуси, які курсують в різні регіони, і автобуси благодійних організацій, які займаються цим. Тому просто продовжимо доправляти людей іншими логістичними шляхами", - пояснив він.

Нагадаємо

26 грудня російські війська завдали удару по залізничному вокзалу Херсона та евакуаційному потягу. 

Відомо, що в результаті загинув поліцейський, який допомагав евакуювати з вокзалу людей, ще двоє правоохоронців отримали поранення.

Доповнення

Олександр Толоконніков також повідомив, що цивільні, що перебували на вокзалі, отримали поранення легкого ступеня. Їм була надана допомога на місці. А працівників поліції було направлено до лікарні в стані середнього ступеня тяжкості. "Але лікарі запевнили, що з ними все буде добре", - зауважив керівник пресофісу.

Водночас 140 пасажирів були доправлені автобусами до Миколаєва, де вони сіли на потяг, який прямував до Києва.

Чергове нагадування про варварство рф: посол США відреагувала на обстріл залізничного вокзалу Херсоні27.12.23, 12:14

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі