pislia-udaru-po-okhmatdytu-rosiia-prosuvaie-sered-ukraintsiv-naratyv-pro-myr-za-bud-iaku-tsinu-tspd

Після удару по "Охматдиту" росія просуває серед українців наратив про "мир за будь-яку ціну" - ЦПД

 • 65774 переглядiв

Після ракетного удару рф по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві москва поширює серед українців наратив "миру за будь-яку ціну", що означає мир на умовах росії, вважає керівник Центру протидії дезінформації.

Після ракетного удару росії по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві, москва всіляко поширює серед українців наратив про "мир за будь-яку ціну". Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко, передає УНН.

Деталі 

В ЦПД пояснюють, що  в українському суспільстві просувається наратив про необхідність "миру за будь-яку ціну", що по факту означає мир на умовах росії.

Керівник ЦПД Андрій Коваленко пояснив, що це поширили агенти впливу росіян, а окремі лідери думок підхопили і робили трафік на цій конспірології.

Українські посольства активно працюють над залученням допомоги у відновленні "Охматдиту" - Кулеба09.07.24, 20:07

Головна мета кампанії росіян – дати частині суспільства надію, що війна може завершитися в один момент, але на умовах рф. І коли після цього слідує посилення терору, люди, які вже повірили у швидке завершення війни, на емоціях починають резонувати відповідні вимоги. У цей процес включаються росіяни і штучно намагаються масштабувати окремі наративи серед населення

- наголосив Коваленко. 

За його словами, росія прагне отримати відсоток людей в українському суспільстві, які будуть підтримувати мир на російських умовах. 

Багатьом інфлюєнсерам варто вивчити історію України, принаймні ХХ століття, щоб знати про геноцид і не транслювати вигідні росіянам наративи. росіянам потрібна українська територія без українців. Вони прагнуть вигнати або знищити нас усіх

- зауважив керівник ЦПД

Він також пояснив, що зараз ведеться агресивна інформаційна операція ворога паралельно з актами терору, тому лідерам думок важливо відповідально підходити до того, які меседжі вони транслюють на свою аудиторію.

Нагадаємо

У Києві після ракетної атаки російських військ 8 липня залишаються госпіталізованими 38 людей, у столичних дитячих лікарнях перебуває 6 дітей з "Охматдиту",

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф влучила в пожежну частину на Запоріжжі

     • 24806 переглядiв