pislia-sviatoho-mykolaia-v-ukrainu-povernetsia-snih

Після свята Миколая в Україну повернеться сніг

 • 24418 переглядiв

Найближчі дні в Україні пройдуть без опадів, а з 7 грудня у більшості областей України пройде невеликий сніг. Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр, передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що 5-6 грудня по всій території країни переважно без опадів. У західних та північних областях вночі 5-10 градусів морозу, а місцями до 14 градусів морозу. Вдень там буде триматися температура від 0 до -5 градусів.

На решті території країни вночі від -1 до -6 градусів морозу. А вдень від 2 градусів морозу до 4 градусів тепла. В Криму повітря прогріватиметься до 8 градусів тепла.

7 грудня вночі у південній частині та вдень в більшості областей пройде невеликий сніг. На крайньому півдні – сніг з дощем. Температура у північних областях триматиметься вночі на рівні 4-10 градусів морозу, а вдень 1-6 градусів нижче нуля. На решті території вночі 0-6 градусів морозу, вдень від -3 до +2 градуси, на крайньому півдні країни до +6 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потужний циклон покинув територію України, проте із Заходу вже насувається новий – представниця Укргідрометцентру

Анастасія Рябоконь

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Після свята Миколая в Україну повернеться сніг

     • 24418 переглядiв

    Понад 6,6 млрд грн податків та зборів сплатив WOG за 9 місяців 2023

     • 21379 переглядiв

    У Харкові відкриють метросадок: на яких станціях працюватиме

     • 23629 переглядiв