pishli-vidpochivati-na-richku-ta-znikli-na-chernigivschini-rozshukuyutsya-dvoye-divchat

Пішли відпочивати на річку та зникли: на Чернігівщині розшукуються двоє дівчат

 • 561760 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. У Коропській громаді Новгород-Сіверського району Чернігівщини поліцейські разом з рятувальниками ДСНС та громадськістю розшукують дівчат-підлітків віком 14 та 15 років, які разом пішли відпочивати на берег Десни та зникли, пише УНН з посиланням на відомства.

Деталі

Близько пів на четверту ранку до поліції звернулася мешканка села Оболоння Коропської громади з повідомленням про безвісне зникнення двох дівчат, 14-річної місцевої мешканки та її 15-річної подруги з іншого села тієї ж громади. Дівчата зустрілися учора вдень в Оболонні та пішли відпочивати на пляж річки Десна за 2 кілометри від села. Близько 18-ї години рідні спілкувалися з ними телефоном, але після того подруги перестали відповідати на дзвінки.

Спочатку мати однієї з дівчат разом зі знайомою тривалий час намагалися відшукати дівчат самотужки, проте знайшли тільки їхній одяг та особисті речі на березі Десни. Після цього вони звернулися по допомогу до поліції.

Наразі пошукові роботи тривають, залучено понад 30 чоловік: поліцейські сектору поліцейської діяльності №2 Новгород-Сіверського відділу поліції, рятувальники ДСНС на моторному човні, водолази, представники громадськості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині знайшли маленьку дівчинку, пошуки якої тривали протягом трьох діб

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Зміни клімату "вийшли з-під контролю" - ООН

     • 684181 переглядiв