ukenru
pidriv-restoranu-na-prikarpatti-zatrimanim-vruchili-pidozri

Підрив ресторану на Прикарпатті: затриманим вручили підозри

 • 11349 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Затриманим за підрив ресторану у місті Косів Івано-Франківської області вручили повідомлення про підозру. Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури, передає УНН.

"За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області правоохоронцями встановлено чотирьох осіб, причетних до вчинення вибуху в приміщенні ресторану "Старий Косів", що в місті Косів. Зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України та вручено повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України", - йдеться в повідомленні.

Нині вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене їм загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, в ніч на 6 вересня невідомі особи проникли всередину приміщення ресторану "Старий Косів" у місті Косів, встановили там вибуховий пристрій, а потім привели його в дію. Вибух пошкодив майно закладу. Потерпілих внаслідок події немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП