ukenru
pidpriyemstvo-mkhp-peredalo-700-kg-myasa-ptitsi-dlya-vpo-na-dnipropetrovschini

Підприємство МХП передало 700 кг м’яса птиці для ВПО на Дніпропетровщині

 • 306998 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Птахофабрика “Оріль-Лідер”, яка входить до агрохолдингу МХП, передала 700 кг м’яса птиці для переселенців на Дніпропетровщині. Про це повідомили у пресслужбі компанії, передає УНН.

Деталі

Благодійний фонд "МХП-Громаді" реалізував проект "Гуманітарна допомога ВПО на території Китайгородської ТГ Дніпропетровської області", саме тут розташовані потужності Новомосковської філії “Оріль-Лідер”. 625 родин, які переїхали з гарячих точок та не мають можливості повноцінно себе забезпечувати, отримали продуктові набори.

Даний проект став переможцем конкурсу міні-грантів в рамках проекту “Полегшення тягаря гуманітарної кризи для людей, що постраждали від воєнних дій в Україні”.

Цитата

“Сума гранту склала 147 828 грн. Птахофабрика «Оріль-Лідер» виділила 700 кг м’яса птиці, МХП-Логістика органузувала доставку продуктів харчування, а Китайгородська сільська рада виділила приміщення і людей, що приймали продукти, фасували їх у продуктові набори та видавали допомогу. Загальна вартість проекту понад 200 тис грн”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

За час повномасштабної агресії росії проти України благодійний фонд "МХП-Громаді" передав на допомогу українцям понад 1 млрд грн

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу