pidburyuvav-na-khabar-gromadyanku-rf-dlya-legalizatsiyi-advokatu-povidomleno-pro-pidozru

Підбурював до хабаря громадянку рф для легалізації - адвокату повідомлено про підозру   

 • 669296 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Адвокат, який підбурював до неправомірного надання 2500 доларів службовій особі за допомогу в оформленні документів на тимчасове проживання в Україні громадянку рф, отримав повідомлення про підозру. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передає УНН.

Деталі

Згідно з матеріалами слідства, підозрюваний надавав правову допомогу громадянці рф у оформленні посвідки на тимчасове проживання в Україні.

До цього громадянка неодноразово отримувала відмову Державної міграційної служби України у задоволенні поданих нею заяв. Також суд їй відмовив у задоволенні відповідного позову до ДМС України.

Бувши обізнаним про вказані рішення, адвокат підбурював клієнтку до надання хабаря у розмірі 2500 доларів службовим особам ДМС України за позитивне розв'язання цього питання.

Київською міською прокуратурою йому повідомлено про підозру у підбуренні до надання неправомірної вигоди службовій особі ДМС України за видачу документа дозвільного характеру (ч. 4 ст. 27 ч. 3 ст. 369 КК України).

Наразі тривають заходи із встановлення спільників підозрюваного, у тому числі серед службових осіб ДМС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Туда - 50, йому - 50": НАБУ оприлюднило запис як чиновники Тернопільщини вимагали хабаря

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі