ukenru
pid-shevchenkivskiy-sud-v-kiyevi-styagnuli-silovikiv

Під Шевченківський суд в Києві стягнули силовиків

 • 15766 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Під Шевченківський районний суд в Києві стягнули бійців Національної гвардії України. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Так, біля будівлі суду знаходиться 2 автобуси Нацгвардії і 1 карета швидкої допомоги, а біля входу в установу чергують силовики.

Відзначимо, саме в Шевченківському райсуді в 17:30 має початися обрання міри запобіжного заходу для організатора замаху на життя російського журналіста Аркадія Бабченка.



Як повідомляв УНН, Шевченківський районний суд Києва обиратиме запобіжний захід затриманому вчора організатору замаху на вбивство російського журналіста Аркадія Бабченка.



У свою чергу в СБУ УНН повідомили, що слідчі проситимуть суд обрати Герману запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 29 травня стало відомо про скоєний замах на російського журналіста Аркадія Бабченка. Повідомлялося, що він після пострілів в спину помер в кареті "швидкої".

Слідчі почали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

На брифінгу 30 травня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що Бабченко живий, і розповів деталі спецоперації із запобігання вбивства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП