ukenru
pid-popasnoyu-rosiyski-okupanti-obstrilyali-avtomobil-iz-volonterami

Під Попасною російські окупанти обстріляли автомобіль із волонтерами

 • 96688 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. 29 квітня російські окупанти обстріляли автомобіль із волонтерами, який рухався у напрямку Попасної. Про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай, передає УНН.

Деталі

У транспортному засобі перебували два місцевих жителя та вінничанин. Обійшлося без жертв.

"Як я повідомляв раніше, в одній із пожежно-рятувальних частин втрати – учора двох бійців госпіталізовано. Баротравму голови та осколкові поранення обличчя вони отримали при виконанні – під час виклику до Лисичанська", - написав Гайдай.

Також зазначається, що у Лоскутівці, поблизу Лисичанська, вчора ввечері загинув 70-річний чоловік. Приблизно в той же час на вулиці міста отримав поранення лисичанин.

"Ще невідома кількість жертв внаслідок обстрілів Гірської громади, яких росіяни завдавали вчора протягом дня. У Гірському та Оріховому ворогом зруйновані щонайменше 15 будинків. Заходи щодо встановлення можливих додаткових пошкоджень та постраждалих осіб ще тривають", - додав голова ОДА.

Під час доставки ліків та медикаментів до лікарні в Сєвєродонецьку під мінометний обстріл потрапили службовий поліцейський автобус, а також власний автомобіль співробітника поліції. Постраждалих немає.

Нагадаємо 

В Луганській області зазнали руйнувань 20 будинків та дві школи.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП