pid-chas-viiskovykh-navchan-kytai-ta-bilorus-vidpratsiuvaly-zakhoplennia-aeroportu-zmi

Під час військових навчань Китай та Білорусь відпрацювали захоплення аеропорту - ЗМІ

 • 16095 переглядiв

Китайські та білоруські війська відпрацювали захоплення аеропорту під час спільних антитерористичних навчань Eagle Assault біля Бреста. Навчання включали десантування, пошук терористичного табору та взяття контролю над аеропортом.

Китайські та білоруські війська відпрацювали захоплення аеропорту під час спільних антитерористичних навчань Eagle Assault. Про це пише газета South China Morning Post, передає УНН.

Деталі 

За даними видання, навчання пройшли недалеко від міста Брест, яке знаходиться за 28 км від кордону з Україною та Польщею.

Білорусько-китайські повітряно-пошукові штурмові групи відпрацювали пошук базового табору умовної терористичної організації. А після його виявлення здійснили десантування з гелікоптерів Мі-8МТВ-5

  - йдеться у повідомленні міноборони білорусі.  

Серед іншого було відпрацьовано операцію взяття контролю над аеропортом, який за сценарієм був захоплений терористичною організацією.

Доповнення

Ці військові навчання стали першими спільними маневрами двох країн. Міноборони Китаю опублікувало повідомлення у WeChat, в якому відзначило гарні технічні навички та солідний рівень підготовки військ двох країн.

Зокрема, китайський командувач Ван Бо заявив, що сторони відпрацювали оточення, контроль та переслідування своєї мети, а також провели навчання в рамках розвідувальних операцій.

Зазначається, що Маневри пройшли "гладко" завдяки "бездоганній координації", "надійній підготовці" та "високому рівню довіри" між двома сторонами, наголошується у заяві китайського військового відомства.

Нагадаємо

На початку липня китайські війська прибули до білорусі для проведення спільних антитерористичних навчань з білоруською армією.

Володимир Омельченко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Херсоні прогриміли вибухи

     • 59984 переглядiв