pid-avdiivkoiu-voroh-namahaietsia-pererizaty-dorohu-u-stepovomu-ta-za-bud-iaku-tsinu-zakhopyty-koksokhim-barabash

Під Авдіївкою ворог намагається перерізати дорогу у Степовому та за будь-яку ціну захопити коксохім – Барабаш

 • 28308 переглядiв

Ворожі підрозділи майже цілодобово атакують Авдіївку з боку Степового та коксохімічного заводу, але зі Степового їх вибили, а на коксохім ворогу жодного разу так і не вдалося прорватися. Про це в ефірі "Радіо Свобода" розповів начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, передає кореспондент УНН.

Вони отримали наказ зайти у місто, не зважаючи на втрати. У напрямку Авдіївського коксохімічного заводу вони продовжують атакувати майже цілодобово, різним складом груп, використовують техніку, не зважаючи на погоду. Іноді вони доходять майже до паркану, але жодного разу не заходили на коксохім

- сказав Віталій Барабаш.

Деталі

Він зазначив, що важкі бої тривають по всій лінії фронту поблизу Авдіївки: ворог тисне та намагається знайти шпарини в нашій обороні. Багато уваги ворог приділяє Степовому, Авдіївському коксохіму та усій промзоні. Він пояснив, що захопивши Степове вони хочуть перерізати логістику – це найближчий для них напрямок, і там проходить важлива для оборонців міста дорога.

Він зазначив, що вчора та позавчора українські воїни провели стабілізаційні дії, внаслідок чого ворогів у Степовому не залишилося і село контролюється Збройними Силами України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авдіївка залишається пріоритетом ворога на східному напрямку

Анастасія Рябоконь

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Рейсовий автобус на Полтавщині на смерть збив пішохода

     • 24027 переглядiв