ukenru
persha-ledi-zvorushlivo-privitala-zelenskogo-z-dnem-narodzhennya-i-pokazala-spilne-selfi

Перша леді зворушливо привітала Зеленського з днем народження і показала спільне селфі

 • 38962 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Сьогодні, 25 січня, Президент України Володимир Зеленський святкує своє 43-річчя. З цієї нагоди дружина Зеленського Олена опублікувала зворушливе привітання в Instagram, супроводивши пост спільним селфі, інформує УНН.

Цитата:

“На цьому фото є майже все, що мені потрібно для щастя. Багато сонця, ми разом і ти – щасливий і усміхнений. З днем народження, коханий! Дякую тобі за кожен день!" - написала дружина Зеленського Олена.

Деталі

Окрім привітань від першої леді, Президент отримав їх і від Офісу Президента.

“Пане Президенте, з днем народження! Приєднуємося до вітань від людей із різних куточків України. Наполегливості, незламності та здоров'я!”, - підписали в ОП відео з привітаннями, яке оприлюднили з нагоди Дня народження Зеленського.

Додамо, сьогодні, 25 січня, парламентська фракція “Слуга народу” збереться на засідання, на якому очікується поява й Президента України Володимира Зеленського. Йому фракція підготувала "символічний подарунок". Утім, там відмовилися казати, що саме подарують - це "сюрприз".

Зауважимо, раніше сьогодні УНН зробив добірку з дотепними привітаннями першої особи держави з коментарів під його святковим дописом.

Варто нагадати

Президенту України Володимиру Зеленському сьогодні, 25 січня, виповнилося 43 роки.

У квітні 2019 року він був обраний Президентом України, здобувши підтримку 73,22% виборців, а 20 травня Зеленський склав присягу перед народом України. До того як стати наймолодшим Президентом України, він був керівником студії “Квартал 95”.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Українські Національні Новини

УНН Lite