ukenru
persha-ledi-ssha-dzhill-bayden-pribula-iz-vizitom-v-uzhgorod

Перша леді США Джилл Байден прибула із візитом в Ужгород

 • 217448 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Перша леді США Джилл Байден на День матері прибула із візитом до українського Ужгорода. Про це інформує Закарпатська ОДА в своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Цитата

"Перша леді Сполучених Штатів Джилл Байден сьогодні, 8 травня перебуває із візитом в Ужгороді. Зокрема пані Байден зустрілась в Ужгороді із українською першою леді Оленою Зеленською. Примітно, що це сталось в День матері", - повідомили в ОДА.

Деталі

Зокрема, повідомляється, що Джилл Байден та Олена Зеленська відвідали школу в Ужгороді, де розселили внутрішньопереміщених осіб з областей України, де тривають бойові дії.

"Візит Першої леді Байден є демонстрацією підтримки України з боку високопоставлених представників США", - зазначають в обладміністрації.

Там додали також, що, із зрозумілих причин - візит в Ужгород не анонсувався і тримався в максимальній таємниці і був закритий для ЗМІ. На зустрічі була тільки прес-служба Білого дому.

Наразі повідомляється Джилл Байден покинула територію України.

Додамо

У своєму Twitter Джил Байден не інформувала про своє місцезнаходження, однак повідомила, що у цей день хотіла бути з українськими матерями.

This Mother’s Day, I wanted to be with Ukrainian mothers and their children.

Over the last few months, far too many Ukrainians have had to flee their homes – forcing them to leave behind their loved ones. pic.twitter.com/zjtMv5ey0B

— Jill Biden (@FLOTUS) May 8, 2022

Українські Національні Новини

Політика