perevoziv-nagrabovane-ukrayinske-zerno-prokuratura-krimu-ogolosila-pidozru-kapitanu-rosiyskogo-korablya

Перевозив награбоване українське зерно: прокуратура Криму оголосила підозру капітану російського корабля

 • 1770413 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Прокуратура АРК Крим повідомила про підозру російському капітану судна «АНТ», якого підозрюють у причетності до перевезення награбованого українського зерна. Про це повідомили у пресслужбі відомства, пише УНН.

Деталі

Прокуратура АРК Крим встановила, що громадянин рф, капітан судна «АНТ» здійснив 7 заходів до закритих морських торговельних портів міст Севастополя та Керчі для завантаження награбованим українським зерном.

Розуміючи протиправність своїх дій, капітан періодично вимикав «AIS» (Автоматична ідентифікаційна система) та вносив до неї фіктивні відомості щодо курсу судна, яке прямувало нібито в порти росії, а не в закриті морські порти окупованого півострова.

Прокуратура кваліфіковала його даї за фактом порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію півострова та виїзду з неї.

Додамо

Після повномасштабного вторгнення в Україну, росія почала активно використовувати тимчасово окупований Крим як «сіру зону» для перевезення та подальшого збуту награбованого українського зерна до третіх країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росіяни готуються до можливих бойових дій у Криму – Military Media Center

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі