ukenru
perevirki-tsentriv-komplektuvannya-v-dbr-anonsuvali-novi-pidozri

Перевірки центрів комплектування: в ДБР анонсували нові підозри

 • 424633 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Сьогодні планують оголосити про нові підозри через зловживання в центрах комплектування. Про це заявила радник з комунікації Державного бюро розслідувань Тетяна Сап'ян в телемарафоні, повідомляє УНН.

Цитата

"Ми й надалі будемо повідомляти суспільству, що є інші перевірки. Невеличкий спойлей. Сьогодні також у нас будуть новини, які стосуються зловживань у центрах комплектування. Відкриваються кримінальні провадження, будуть оголошуватися підозри. Окрім підозр у нас вже є 8 обвинувальних актів, які вже в суді", - додала радник з комунікації ДБР.

Як зазначила радник з комунікації ДБР, з початку перевірок було оголошено про 21 підозру.

Доповнення

25 липня Президент Володимир Зеленський розповів про "невтішні результати" перевірки "воєнкомів". Він запевнив, що правоохоронці реалізують ці перевірки у законний спосіб, які побачить все суспільство.

Нагадаємо

Після викриття колишнього одеського воєнкома Євгена Борисова на незаконному збагаченні на загальну суму 188 млн гривень, в Україні розпочали масштабні перевірки ТЦК та СП. 

Протягом трьох місяців НАЗК планує перевірити спосіб життя усього керівного складу територіальних центрів комплектування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП