ukenru
perevibori-na-okruzi-vinnichchini-u-politsiyi-ta-opori-prokomentuvali-zakidi-batkivschini

Перевибори на окрузі Вінниччини: у поліції та ОПОРІ прокоментували закиди “Батьківщини”

 • 27587 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Партія “Батьківщина” не задоволена результатами виборів на 17 окрузі Вінничини, де її представник Андрій Красніцький здобув лише третє місце, тож вимагає перевиборів, заявляючи про фальсифікації і підкуп виборців. Втім, такі закиди партії Юлії Тимошенко відкидають у поліції та громадянській мережі ОПОРА, повідомляє УНН.

В коментарі кореспонденту УНН у прес-службі ГУ НП у Вінницькій області спростувала інформацію партії про підкуп виборців і заявили, що порушень законодавства, які б могли змінити результати голосування на 17 окрузі – зафіксовано не було.

"По 17 округу немає кримінальних проваджень щодо підкупу виборців. Тобто говорити про порушення, які могли вплинути на хід голосування, не доводиться", - заявили у прес-службі поліції.

Факти підкупу виборців на цьому окрузі не фіксувалися і в ОПОРІ.

"Підкупу під час виборчої кампанії зафіксовано не було", - підкреслили у громадянській мережі.

Зауважимо, що відрив переможця, самовисуванця Миколи Кучера від Андрія Красніцького складає 12% або 9 056 голосів виборців. Випередив Красніцького і представник партії “Слуга народу” Олександр Коваль, набравши на 2% більше за представника "Батьківщини".



Українські Національні Новини

Політика