peretynaiut-kordon-na-dytiachykh-naduvnykh-kruhakh-v-dspu-prokomentuvaly-ekstravahantnyi-sposib-vtechi-z-krainy

Перетинають кордон на дитячих надувних кругах: в ДСПУ прокоментували екстравагантний спосіб втечі з країни

 • 1804 переглядiв

Ухилянти продовжують вигадувати все нові способи втечі з України. Зокрема нещодавно почали фіксувати випадки того, як дорослі чоловіки намагалися перетинати річки на надувних дитячих кругах.

Ухилянти продовжують вигадувати все нові способи втечі з України. Зокрема нещодавно почали фіксувати випадки того, як дорослі чоловіки намагалися перетинати річки на надувних дитячих кругах. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, пише УНН.

Цитата

"За останній час неодноразово ми затримували порушників, які озброювалися надувними колами, якимись подушками, матрацами і намагалися долати річки. І найбільше таких випадків за весь час воєнного стану ми фіксуємо на кордоні з Румунією та Молдовою. Менше на ділянках з іншими країнами",- зазначив Демченко.

Деталі

Також Андрій Демченко застеріг ухилянтів, , які намагаються перепливти річку Тису, щоб потрапити за кордон. За його словами це небезпечно для життя порушників, бо вже неодноразово порушники втрачали життя, долаючи гірські річки.

Окрім цього Демченко повідомив, що на польському кордоні фіксуються багато випадків, коли порушники намагаються перетнути кордон з підробленими документами

Нагадаємо

За 10 місяців цього року в перетині кордону було відмовлено 43 тисячам громадян України, які слідували на виїзд з України.

Захар Подкидишев

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Франція успішно випробувала стратегічну балістичну ракету

     • 2546 переглядiв

    Ще плюс 1190 окупантів: Генштаб оновив дані про втрати ворога

     • 1925 переглядiв

    Повітряні сили ЗСУ цієї ночі знищили 15 "шахідів" ворога

     • 1723 переглядiв