ukenru
perestrilka-u-brovarakh-povidomleno-pro-pidozru-odnomu-z-organizatoriv

Перестрілка у Броварах: повідомлено про підозру одному з організаторів

 • 17116 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Одному з організаторів перестрілки в Броварах, що під Києвом, повідомлено про підозру. В організаторів угруповання, члени якого забезпечували так званий "дах" нелегальним перевізникам, поліцейські провели санкціоновані обшуки та вилучили різну зброю. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Нацполіції.

"Зранку, 9 червня, оперативники Управління стратегічних розслідувань в Київській області, слідчі слідчого управління обласної поліції спільно з прокуратурою та полком особливого призначення одночасно розпочали проведення санкціонованих обшуків. Заходи проводилися за місцями можливого проживання організаторів та учасників перестрілки у Броварах, а також в офісних приміщеннях", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за результатами слідчих дій правоохоронці вилучили різну зброю, набої різного калібру, ножі, "чорнові" записи.

"Наразі одному з організаторів заочно повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", - вказали у поліції.

Нагадаємо, вранці 29 травня у Броварах сталася стрілянина. Поліція відкрила кілька проваджень.

У поліції Київської області повідомили, що стрілянина в Броварах сталася через розподіл пасажиропотоку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП