peresidiv-trokh-premyeriv-kit-z-dauning-strit-zalishitsya-golovnim-z-pitan-mishey-i-pri-trass

Пересидів трьох прем’єрів: кіт з Даунінг-стріт залишиться "головним з питань мишей" і при Трасс

 • 652766 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Британський "урядовець" кіт Ларрі залишиться жити на Даунінг-стріт навіть після відставки Бориса Джонсона з посади прем’єр-міністра Великої Британії. Кіт "заявив", що він не належить Джонсонові, повідомляє УНН із посиланням на Washington Post. 

Деталі

За 11 років у цій ролі Ларрі встиг пересидіти Девіда Кемерона, Терезу Мей і тепер Бориса Джонсона – усіх "тимчасових" мешканців Даунінг-стріт, 10. Тепер він очікує на свого четвертого співмешканця.

Ларрі розпочав свою політичну кар’єру у 2011 році, коли співробітники Даунінг-стріт взяли його з Battersea Dogs & Cats Home, організації із захисту тварин у Лондоні.

Відтоді звичайний коричнево-білий котик постійно з’являється на знімках фотографів, які часто перебувають біля резиденції прем'єр-міністра. На неофіційний акаунт Ларрі у Twitter підписано понад 653 тисяч людей.

Цитата

"Настав час прояснити деякі речі:

1. Я не "кіт Бориса Джонсона";

2. Як і всі прем’єр-міністри, він лише тимчасовий резидент на Даунінг-стріт;

3. Я живу тут на постійній основі. Тобто він зрештою піде, а я залишуся;

4. Так, це все дуже набридливо, але скоро закінчиться", - "пише" Ларрі.

Персонал Даунінг-стріт так описує офіційні обов’язки котика: "Ларрі проводить дні, вітаючи гостей у будинку, інспектуючи охорону та випробовуючи антикварні меблі на якість сну. У його повсякденні обов’язки також входить вирішення питання окупації будинку мишами. Ларрі відповідає, що питання і досі знаходиться "на стадії тактичного планування", - ідеться у повідомленні.

Нагадаємо

6 вересня 2022 року британський політик від Консервативної партії Ліз Трасс стала новим прем’єр-міністром Великої Британії після зустрічі з королевою Єлизаветою ІІ у замку Балморал.

Українські Національні Новини

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    "Схід-2022": путін, шойгу і герасимов проінспектували хід навчань

     • 244584 переглядiв