peremoha-rosii-v-ukraini-stanovyla-b-zahrozu-dlia-yii-yevropeiskykh-susidiv-ursula-fon-der-liaien

"Перемога Росії в Україні становила б загрозу для її європейських сусідів", — Урсула фон дер Ляєн

 • 47614 переглядiв

Президент Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що перемога Росії в Україні може загрожувати європейській стабільності, тому вкрай важливо підтримати Україну. Вона наголосила на обов'язку підтримувати мир і процвітання в Європі.

Перемога Росії в Україні становить загрозу для її європейських сусідів, деякі з яких є членами Європейського Союзу, тому важливою є підтримка України. Про це заявила глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, пише Le Parisien, передає УНН.

Ми завдячуємо нашим нинішнім миром і процвітанням перемозі союзників у Другій світовій війні, а також миру, який став можливий завдяки будівництву Європи і захисту НАТО. Українці борються за те ж саме, і наш обов'язок і наші інтереси - стояти на їхньому боці стільки, скільки буде потрібно

заявила Урсула фон дер Ляєн.

Фон дер Ляєн попередила, що перемога Росії в Україні становить загрозу для її європейських сусідів, деякі з яких є членами Європейського союзу.

Російський диктатор Володимир Путін не приховує своїх амбіцій щодо відтворення Росії з імперськими масштабами минулого. Тому перемога Росії вплине на стабільність нашого континенту, нашу здатність жити в мирі та наше довгострокове процвітання

наголосила вона, додавши, що "тільки українці повинні визначити умови для справедливого та міцного миру".

Додамо

У неділю, 10 грудня, Зеленський та Урсула фон дер Ляєн по телефону скоординували позиції перед засіданням Євроради

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    "Говорив з Орбаном максимально відверто" — Зеленський

     • 37952 переглядiв