ukenru
peredavali-okupantam-rozviddani-ta-pributki-vid-narkobiznesu-u-kiyevi-ta-chernigovi-zneshkodili-bandu-narkodileriv

Передавали окупантам розвіддані та прибутки від наркобізнесу: у Києві та Чернігові знешкодили банду наркодилерів

 • 171954 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Служба безпеки України знешкодила злочинне угруповання у Києві та Чернігові, яке передавало щомісяця окупантам розвіддані, а також прибутки від наркобізнесу. Про це УНН інформує з посиланням на інформацію СБУ.

Деталі

У ході масштабної операції у Києві та Чернігові Служба безпеки нейтралізувала міжнародне угруповання, яке щомісяця переправляло в рф понад 3 млн у гривневому еквіваленті від збуту оптових партій амфетаміну, вказали у СБУ.

Кошти, як зазначається, виводили через російську біржу криптовалют, а їхні кінцеві отримувачі – особи, підконтрольні представникам спецслужб країни-агресора.

Окрім того, у складі ОЗУ, як вказано, діяла розгалужена мережа наркодилерів, яких окупанти використовували для збору даних щодо дислокації та переміщення українських військ.

До угруповання входило більше 20 осіб. Свій "товар" реалізовували на території Київської, Чернігівської та Сумської областей. Для пошуку клієнтів створили декілька спеціалізованих Телеграм-каналів, повідомили у СБУ.

Двох організаторів ОЗУ затримано. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Доповнення

Служба безпеки України повідомила, що викрила російську агентуру в "Укроборонпромі" та затримала колаборантів, які розвідували позиції ЗСУ на сході України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП