penitentsiarna-sluzhba-gruziyi-viyavila-u-rechakh-saakashvili-zaboroneniy-predmet

Пенітенціарна служба Грузії виявила у речах Саакашвілі "заборонений предмет"

 • 2222746 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. У речах ув'язненого колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі виявлено "заборонений предмет". Йдеться про купюру в 100 доларів, пише "Новини Грузія" із посиланням на Пенітенціарну службу Грузії.

Деталі

Пенітенціарна служба заявила, що у речах ув'язненого колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі виявлено "заборонений предмет" - це виявилася купюра у 100 доларів. Вона була в книзі, яку він читав.

"... купюру виявили в результаті обшуку ще у березні минулого року, але пенітенціарна служба вирішила повідомити про це лише зараз, на засіданні Тбіліського міського суду, у контексті "поганої поведінки" Саакашвілі.

Розслідування досі йде відразу за двома статтями КК - про зберігання забороненого предмета засудженим та про його передачу до пенітенціарної установи", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВР звернулася до влади Грузії з проханням перевести Саакашвілі на лікування за кордон

Нагадаємо

Саакашвілі, який після закінчення свого президентського терміну в Грузії жив і працював в Україні, таємно повернувся до Грузії незадовго до першого туру муніципальних виборів восени 2021 року, після чого був затриманий і ув’язнений.

Стан здоров’я політика сильно погіршився після двох голодувань. Саакашвілі під охороною у тбіліській клініці “Вівамед” з травня.

За даними ЗМІ, ув’язненого третього президента Грузії Михайла Саакашвілі, який перебуває у клініці "Вівамед", переводять у реанімацію.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У москві чоловік намагався вкрасти тіло леніна з мавзолею

     • 1825967 переглядiв

    Кількість загиблих у Туреччині та Сирії зросла до 2361 людини

     • 999671 переглядiв