ukenru
pavelko-z-neterpinnyam-chekayemo-pomyakshennya-karantinu-schob-vidnoviti-futbol

Павелко: з нетерпінням чекаємо пом’якшення карантину, щоб відновити футбол

 • 6952 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Минулої п’ятниці, 15 травня, відбулася робоча онлайн-нарада за участі президента Української асоціації футболу Андрія Павелка, першого віце-президента УАФ Олега Протасова та керівників обласних асоціацій, передає УНН із посиланням на пресслужбу УАФ.

Учасники зустрічі обговорили низку робочих питань, які стосувалися першого етапу послаблення карантину, вірогідних варіантів відновлення змагань і роботи футбольної спільноти в регіонах в умовах карантину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФІФА спростувала звинувачення швейцарського журналіста на адресу Павелка - The Washington Post.

Під час відеоконференції Павелко, зокрема, розповів про співпрацю УАФ і Міністерства охорони здоров’я України в частині створення медичного протоколу для відновлення футбольних змагань.

"Також учасники наради обмінялися думками щодо можливих сценаріїв виходу українського футболу з карантину в разі позитивної динаміки зменшення кількості захворюваних і ухвалення відповідних рішень Кабінетом Міністрів України", - розповіли в УАФ.

Окрім того, керівники обласних асоціацій розповіли про роботу своїх організацій, надання допомоги медикам і ветеранам футболу. А також надали своє бачення відновлення повноцінного футбольного життя в регіонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павелко назвав орієнтовний дедлайн завершення футбольного сезону в Україні.

За словами Павелка, попри обмеження, футбольна спільнота зберігає позитивний настрій. А регіональні асоціації другий місяць поспіль протистоять пандемії, допомагаючи ветеранам футболу і лікарям.

"Усі ми, як і мільйони вболівальників України, надзвичайно скучили за футболом. Як і раніше, підтримуємо тісну комунікацію з Офісом Президента України, урядом у цілому та МОЗ зокрема і з нетерпінням чекаємо наступного етапу пом’якшення карантину, який дозволить відновити футбольні змагання", — резюмував підсумки онлайн-наради президент УАФ.

Нагадаємо, в МОЗ повідомили, коли вболівальники повернуться на трибуни в Україні.

Українські Національні Новини

Спорт