ukenru
pavelko-vidverto-otsiniv-mozhlivist-sumischennya-shevchenkom-roboti-u-zbirniy-i-klubi

Павелко відверто оцінив можливість суміщення Шевченком роботи у збірній і клубі

 • 11525 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко висловився щодо співпраці головного тренера збірної України з якимось клубом, передає УНН з посиланням на "Футбол NEWS".

"Думаю, дуже важко зараз знайти фахівця, який працює і в клубі, і у збірній. Раніше така мода була, але зараз всі у світовому і європейському футболі розуміють, що тренерський штаб повинен працювати з одним завданням, не розділяти його на клубну роботу і роботу у збірній.

Так що це питання ніколи навіть не обговорювалося і ніколи не буде підніматися", – сказав Павелко.

Нагадаємо, на засіданні XXIII Конгресу УАФ, що відбувся у Львові, виконком УАФ проголосував за продовження співпраці з Андрієм Шевченком. Нова угода розрахована до кінця 2022 року.

Також нагадаємо, Шевченко разом із Блохіном та Бєлановим звернулися до депутатів ВР із закликом не допускати політизації футболу. Таке звернення стало наслідком спроб окремих депутатів, від ОПЗЖ, зокрема, пролобіювати продовження повноважень ТСК з питань футболу. Остання на думку низки політиків і спортсменів створювалася "штучно" та з метою політичних маніпуляцій і тиску на УАФ.

Українські Національні Новини

Спорт