ukenru
pavelko-pro-kadrovi-rotatsiyi-v-uaf-mi-zrobili-stavku-na-inozemnikh-fakhivtsiv

Павелко про кадрові ротації в УАФ: ми зробили ставку на іноземних фахівців

 • 9944 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. В Українській асоціації футболу тривають кадрові ротації. Про це в інтерв'ю УНН розповів президент УАФ Андрій Павелко.

Він нагадав, що раніше в УАФ працювало близько 300 осіб.

"Це кількість співробітників, як для маленького заводу, наче ми тут щось виробляємо. Хоча у нас - футбольна громадська організація", - розповів Павелко.

Але керівництво УАФ ухвалило рішення провести кадрову реформу. По-перше, в УАФ запросили працювати людей зі справжніми футбольними іменами. По-друге, асоціація залучила в український футбол іноземних фахівців, зазначив Павелко.

"Вперше наші західні колеги очолили в Україні дуже важливі комітети УАФ. Комітетом з етики та чесної гри керує сьогодні Франческо Баранка (італійський функціонер, - ред.). Лучі Лучано (італійський арбітр, - ред.) очолив напрямок підготовки рефері. Томас Грімм (швейцарський юрист і футбольний функціонер, - ред.) став главою Української Прем'єр-ліги. А до складу тренерського штабу національної збірної увійшли Мауро Тассотті й Андреа Мальдера з Італії і Педро Харо з Іспанії", - поінформував він.

Павелко додав, що дані кадрові зміни об'єднує єдина мета - щоб основоположні напрямки асоціації функціонували відповідно до європейських стандартів.

Українські Національні Новини

Спорт