ukenru
pavelko-2019-rik-stav-odnim-z-nayuspishnishikh-dlya-ukrayinskogo-futbolu-za-vsyu-istoriyu

Павелко: 2019 рік став одним з найуспішніших для українського футболу за всю історію

 • 11764 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Майже два роки проти "Української асоціації футболу" (УАФ) ведеться інформаційна війна. Попри це, асоціація продовжує працювати, розвивати український футбол та вітчизняну спортивну інфраструктуру. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова УАФ Андрій Павелко, передає УНН.

2019 рік став одним з найуспішніших для українського футболу за всю історію, розповів Павелко.

"Нами виконані обіцянки щодо будівництва 50 стадіонів і 2000 футбольних майданчиків по всій Україні, а регіональні федерації отримали вже більше 120 тис. м’ячів. Українська асоціація футболу утримує загалом 21 збірну, які виступають на різних міжнародних змаганнях.

І хоча протягом вже майже двох років проти нашої команди ведуться численні замовні кампанії і висуваються фейкові звинувачення, нам вдалося добитися нових і дуже серйозних результатів", - написав він.

Павелко також нагадав, що в 2019 році юнацька збірна U-20 під керівництвом Олександра Петракова отримала перемогу на чемпіонаті світу.

"Також бачимо супер-успішний виступ національної збірної України під керівництвом Андрія Шевченка в кваліфікації до Євро-2020. Хоча, після невдалого відбору до ЧС-2018 нас багато критикували, вимагаючи заміни головного тренера збірної", - зазначив він.

А ще - цьогоріч Україна перемогла у абсолютно надуманій справі Мораеса, додав Павелко.

"Щиро дякую кожному співробітнику і пишаюсь командою, яку ми створили і яка протягом всього цього часу працює в Українській асоціації футболу, щодня доводячи свою ефективність!" - резюмував він.

Нагадаємо, 14 жовтня на зустрічі групового етапу відбору на Євро-2020 Україна обіграла Португалію із рахунком 2:1. 

Українські Національні Новини

Спорт