ukenru
patruli-natsgvardiyi-z-1-serpnya-budut-samostiyno-okhoronyati-gromadskiy-poryadok

Патрулі Нацгвардії з 1 серпня будуть самостійно охороняти громадський порядок

 • 54793 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Патрулі Національної гвардії України будуть самостійно нести службу з охорони громадського порядку починаючи з 1 серпня цього року. Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, передає УНН.

Так, перший заступник міністра наголосив на тому, що особовий склад НГУ приступає до виконання визначених завдань з 1 серпня 2019 року.

"Виходячи з аналізу публічної безпеки в громадських місцях, було проведено спільну нараду з головою Нацполіції, командувачем Національної гвардії та зацікавленими службами, на якій було прийнято рішення про створення спільних груп з представників Нацполіції та Нацгвардії з метою самостійного несення служби військовослужбовцями Національної гвардії України", - заявив Сергій Яровий.

За його словами, за результатами цієї роботи було підготовлено доручення міністра внутрішніх справ щодо самостійного несення служби патрулями підрозділами Нацгвардії 5 днів на тиждень, по 6 годин з моменту виходу на маршрут. В таких патрулях буде задіяно 50% від особового складу патрульних підрозділів Нацгвардії.

В свою чергу, заступник командувача НГУ Микола Миколенко зазначив, що на патрульну службу від Нацгвардії будуть заступати близько 2 тисячі військовослужбовців.

Нагадаємо, Нацгвардія запросила на службу всіх, хто бореться за Україну і не пройшов до Ради.

Українські Національні Новини

Суспільство