ukenru
parubiy-rozpoviv-koli-napishe-zayavu-pro-vidstavku

Парубій розповів, коли напише заяву про відставку

 • 16244 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив під час ранкового пленарного засідання у Верховній Раді, що поставить на голосування питання про свою відставку одразу ж після того, як у якості спікера підпише ухвалений парламентом мовний закон, передає УНН.

"Я поставлю на голосування питання про свою відставку одразу ж, як підпишу закон про українську мову. А цей підпис з’явиться незабаром", - сказав Парубій.

Про це він заявив, коментуючи заяву народного депутата Писаренка про збір підписів за відкликання й відставку з посади спікера.

"Надійшла заява від депутата Писаренка про збір підписів за відкликання й відставку з посади Голови Верховної Ради Андрія Парубія. Я невідкладно дав доручення, як і у всі попередні рази, коли таку заяву подавав Рабінович, щоб депутатам негайно видали підписні листи. Я наголошую, що цей процес не буде затриманий ні на йоту. Збирайте підписи, колеги, і я вам обіцяю наступне: щойно будуть зібрані підписи - я негайно поставлю це питання на голосування", - повідомив Парубій.

Нагадаємо, сьогодні народні депутати мають розглянути всі правки до законопроекту про забезпечення функціонування української мови як державної.

Українські Національні Новини

Політика