ukenru
papa-rimskiy-frantsisk-prochitaye-nedilnu-molitvu-pryamo-iz-likarni

Папа Римський Франциск прочитає недільну молитву прямо із лікарні

 • 16426 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Святіший Отець, хоч і перебуває в лікарні, але вже почав працювати, а також відслужив Святу Месу. В неділю молитва "Ангел Господній" транслюватиметься з лікарні. Про це повідомляє УНН з посиланням на Vatican News.

Деталі

Папа Франциск "провів спокійний день, з нормальним клінічним перебігом. Він регулярно харчується та отримує планову терапію". Про це повідомив Директор Ватиканського пресцентру Маттео Бруні.

В комюніке зазначається, що Святіший Отець прогулювався коридорами та почав працювати, чергуючи роботу з читанням текстів. Пополудні він відслужив Святу Месу в каплиці при його палаті, в якій взяли участь особи, що супроводжують його протягом періоду госпіталізації.

"Після епізоду легкого підвищення температури, в подальшому гарячка в Святішого Отця не проявлялася", - зазначається в комюніке.

"Наступної неділі, – додає Маттео Бруні, – передбачене проказування молитви “Ангел Господній” з 10-го поверху Університетської клініки ім. Аґостіно Джемеллі".

Підсумовуючи, Маттео Бруні зазначив, що Святіший Отець "дякує за численні послання прихильності та близькості, які щоденно отримує, та просить і надалі молитися за нього".

Доповнення

Папу Франциска оперували у клініці Агостіно Джемеллі в Римі 4 липня. Це була перша госпіталізація з 2013 року після його обрання головою Католицької церкви.

Операцію провели на кишечнику, вона була плановою і пройшла успішно.

Українські Національні Новини

Новини Світу