ukenru
p-poroshenko-zavtra-u-bryusseli-rozpovist-pro-zagostrennya-bezpekovoyi-situatsiyi-na-donbasi

П.Порошенко завтра у Брюсселі розповість про загострення безпекової ситуації на Донбасі

 • 10940 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Президент України Петро Порошенко 22 червня здійснить робочий візит до Брюсселя, де розповість про загострення безпекової ситуації на Донбасі, а також обговорить підготовку до саміту Україна-ЄС в Києві. Про це повідомляє прес-служба АП, передає УНН.

Під час візиту Президент України зустрінеться з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском, Президентом Європейської народної партії Джозефом Долем, а також іншими лідерами держав-членів ЄС.

Крім цього, П.Порошенко візьме участь у розширеному саміті Європейської народної партії.

"Глава держави поінформує співрозмовників про загострення безпекової ситуації на Донбасі, стан виконання та конкретні випадки порушення російською стороною мінських домовленостей з метою забезпечення позитивного рішення Європейської Ради щодо продовження секторальних санкцій проти Росії", - сказано у повідомленні.

Також Президент України планує обговорити питання, пов’язані з підготовкою до саміту Україна-ЄС 12-13 липня 2017 року в Києві.

Як повідомляв УНН, Президент України Петро Порошенко 20 червня зустрівся у Вашингтоні з президентом США Дональдом Трампом.

Українські Національні Новини

Політика