ukenru
ozbroyeni-lyudi-vbili-8-lyudey-na-vechirtsi-u-pivdenniy-afritsi

Озброєні люди вбили 8 людей на вечірці у Південній Африці

 • 930599 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Поліція ПАР розпочала розшук винних після того, як бойовики відкрили вогонь на святкуванні дня народження в портовому місті Геберха, через що загинуло вісім людей, передає УНН з посиланням на France24.

Деталі

У понеділок, 30 січня, поліція ПАР розпочала розшук винних після того, як невідомі відкрили вогонь по людях на святкуванні дня народження. Це сталося у південному портовому місті Геберха, у неділю ввечері. Через стрілянину загинуло вісім людей. Ще троє людей в результаті стрілянини отримали поранення. За даними поліції, серед загиблих були іменинник та власник будинку.

"У будинку святкували день народження, і наступної хвилини увійшли люди зовні і почали безладно стріляти", - повідомила прессекретар поліції Прісцилла Найду.

Мотив нападу поки що невідомий, а імена жертв ще не названі.

Доповнення

Перестрілки у Південній Африці трапляються дуже часто. Ця держава має один із найвищих у світі показників убивств, викликаних груповим насильством та алкоголем. Багато людей мають ліцензовану вогнепальну зброю для особистого захисту, але в обороті є набагато більше нелегальної зброї.

Українські Національні Новини

Новини Світу