otrymav-tiazhki-travmy-holovy-ta-oblychchia-v-odesi-pobyly-viiskovoho

Отримав тяжкі травми голови та обличчя: в Одесі побили військового

 • 19836 переглядiв

У кафе в одеській Аркадії після словесної перепалки був жорстоко побитий військовослужбовець, який перебував у відпустці, отримавши серйозні травми голови та обличчя, а кривдника було затримано.

В одеській "Аркадії" в кафе побили військового. Як повідомив голова Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук, військовий отримав тяжкі травми голови та обличчя, порушника - затримали, передає УНН.

Деталі

Як повідомив Братчук, 2 липня увечері, військовослужбовець однієії з бойових бригад оперативного командування "Південь", знаходячись у законній відпустці, прогулювався з сімʼєю та друзями "Аркадією" у місті Одеса. Під час відпочинку в кафе, почалася словесна перепалка з компанією цивільних "чоловіків" яка переросла у бійку після слів: "Я тебе туди не посилав".

На Одещині невідомі побили військового, відкрито провадження25.10.23, 15:45 • [views_144000]

"Військовий отримав тяжкі травми голови та обличчя, він втратив багато крові. Наразі знаходиться у лікарні в тяжкому стані. За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань №12024163510000494 від 03.07.2024 за ч. 1 ст. 121 КК України", - додав голова Громадської ради.

Він також додав, що порушник, який наніс тяжкі травми військовослужбовцю, затриманий в порядку ст. 208 КПК України та перебуває під вартою у СІЗО.

Популярні

Новини по темі

Естонія надала Україні ЗРК Mistral

 • 79041 переглядiв