osoblyvo-tsymy-dniamy-zelenskyi-zaklykav-ukraintsiv-zvazhaty-na-syhnaly-povitrianoi-tryvohy

Особливо цими днями: Зеленський закликав українців зважати на сигнали повітряної тривоги

 • 48416 переглядiв

Президент Зеленський закликав українців прислухатися до попереджень про повітряні нальоти і подякував усім, хто допомагає обороні країни та її стійкості в умовах російської агресії.

Президент Володимир Зеленський закликав українців зважати на сигнали повітряної тривоги особливо цими днями, передає УНН.

... будь ласка, не забувайте зважати на сигнали повітряної тривоги, особливо цими днями. Не варто легковажити 

- наголосив Зеленський під час вечірнього звернення.

Деталі

Президент також подякував за цей тиждень кожному й кожній з наших воїнів, усім, хто в бою, хто на бойових постах, хто виконує бойові завдання.

"Усім, хто допомагає, хто тренує і лікує, хто забезпечує українську силу всім необхідним. А також, звичайно, нашим рятувальникам – усьому колективу ДСНС України. Працівникам Національної поліції, Національної гвардії, які допомагали й допомагають незмінно нашим людям після російських обстрілів та після ударів негоди. Всі, хто працює на наших, українських оборонних виробництвах. Всі, чия робота – допомагати Україні, дбати про інтереси нашої держави.

Всі, хто захищає Україну на міжнародній арені. Усім я дякую за те, що цей тиждень теж став результативним для нашої держави, для досягнення наших цілей. Усі, хто дає Україні результат, усі, хто знайшов своє місце в загальнодержавній справі, усі, хто допомагає та дбає про Україну, – усім слава! Усім вдячність. Усім шана. Разом усе здолаємо", - резюмував Зеленський.

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Умєров зустрівся з послом Великої Британії: що відомо

     • 35665 переглядiв

    Атака рф на Херсонщині: поранено 70-річну жінку

     • 39169 переглядiв