orki-pochali-zdogaduvatisya-pro-realni-vtrati-na-viyni-v-ukrayini-perekhoplennya-sbu

Орки почали здогадуватися про реальні втрати на війні в Україні: перехоплення СБУ

 • 1217644 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Військове керівництво рф в рази занижує втрати російських окупантів на війні в Україні. Про це свідчать нові перехоплення, оприлюднені Службою безпеки України, пише УНН.

Деталі

"Пацанов дох*я поебашило наших, пиз*ец дох*я… Официально то одно, а я тебе скажу: 25 900 погибших. Это, бля*ь, за 2 месяца…", - каже росіянин він своєму товаришу.

Він наголошує, що гинуть не тільки рядові бійці, а й високопоставлене керівництво.

"Командующему бригады прилетело (генеральська посада - прим.). Кишки ему собрали обратно в живот, на вертушке отправили… Увезли в россию, а там сердце уже не выдержало…", - додає загарбник.

Як зазначили в СБУ, випадків загибелі саме командного складу, а не лише рядових, настільки багато, що "окупанти самі розуміють - пропагандистські казки, які їм розповідають по телевізору, насправді не мають нічого спільного з реальністю".

Додамо

За даними Генерального штабу, станом на ранок 27 квітня втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україні сягнули вже близько 22,4 тис. осіб, 939 танків, 185 літаків та сотень одиниць іншої військової техніки.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Южно-Українську АЕС перейменували на Південноукраїнську

     • 133157 переглядiв

    На Волинь виїхала майже 61 тисяча переселенців - ОВА

     • 104725 переглядiв

    Посольство США в Україні повернулося до Львова

     • 197278 переглядiв