ukenru
oos-za-dobu-tri-vorozhikh-porushennya-rezhimu-tishi-1

ООС: за добу три ворожих порушення "режиму тиші"

 • 11436 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. На Донбасі минулої доби, 9 лютого, зафіксовано три ворожих порушення режиму припинення вогню, зокрема, з використанням гранатометів. Про це йдеться у ранковому зведенні пресцентру ООС, передає УНН.

"Протягом минулої доби, 9 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Від початку поточної доби, 10 лютого, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

"Бойових втрат серед наших воїнів немає", - вказали у штабі.

Деталі

За даними пресцентру ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік населеного пункту Богданівка, 9 лютого російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з автоматичного станкового гранатомета, а поблизу Пісків - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", біля населеного пункту Шуми 9 лютого, як зазначається, противник вів вогонь в бік українських позицій з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

"На прицільні обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники надавали адекватну відповідь", - додали у штабі.

Реакція української сторони

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Нагадаємо, 8 лютого на Донбасі було 7 ворожих порушень "режиму тиші"

Українські Національні Новини

Кримінал та НП