ukenru
oos-z-pochatku-dobi-chotiri-vorozhi-obstrili

ООС: з початку доби чотири ворожі обстріли

 • 10483 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Від початку поточної доби до обіду на Донбасі зафіксовано чотири ворожі обстріли. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає УНН.

"Від початку доби і станом на 12:00 зафіксовано чотири ворожі обстріли. Усі сьогоднішні збройні провокації з боку противника фіксувалися на луганському напрямку", - повідомив він.

Зі слів речника МОУ, вже з перших годин нової доби противник вдарив з мінометів по захисниках Золотого-4. "Вогневий наліт, зафіксований о пів на четверту ранку, з витратою 6 мін 120-го та 82-го калібрів, ворог завдав з напрямку Золотого-5", - додав він.

Загалом цей район, за словами Мотузяника, сьогодні вночі противник обстріляв тричі.

"Окрім того, російсько-окупаційні війська порушили режим перемир’я в районі села Зайцеве, де здійснили обстріл з гранатометів та стрілецької зброї, на що отримали відповідь з чергових вогневих засобів. У решті випадків наші оборонці зброю не застосовували", - додав він.

"Починаючи з п’ятої ранку і до цієї пори противник вогонь поки більше не відкривав. Станом на зараз ситуація стабільна і цілком контрольована нашими військами. Бойових втрат у лавах Збройних сил України з початку поточної доби немає", - підсумував речник МОУ.

Нагадаємо, бойовики збільшили інтенсивність обстрілів на Приазов’ї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП