ukenru
oos-z-pochatku-dobi-boyoviki-dvichi-porushili-rezhim-tishi-3

ООС: з початку доби бойовики двічі порушили "режим тиші"

 • 10626 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. З початку поточної доби на Донбасі зафіксовано два ворожих обстріли на Луганському напрямку. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України капітан Михайло Шаравара, передає УНН.

"Від початку поточної доби, станом на 12:00, збройні формування Російської Федерації двічі відкривали вогонь по наших позиціях на Луганському напрямку",- сказав Шаравара.

За його словами, у період з 5:05 по 5:40, бойовики випустили 10 мін 82-го калібру та використовували станкові протитанкові гранатомети під час обстрілу оборонців Оріхового.

"Також близько 6:00, з гранатометів різних систем та стрілецької зброї противник обстріляв наші позиції поблизу Луганського", - розповів Шаравара.

Також за наявною інформацією, з початком поточної доби, бойових втрат серед українських захисників немає.

Нагадаємо, 16 червня збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню та обстріляли наші позиції із заборонених "мінськими домовленостями" 122-мм артилерійських систем, мінометів калібру 120-мм та 82-мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської і стрілецької зброї. Внаслідок ворожих обстрілів один наш захисник отримав бойове травмування.

Українські Національні Новини

Політика