ukenru
oos-z-pochatku-dobi-boyoviki-5-raziv-porushili-rezhim-tishi-ye-poraneniy

ООС: з початку доби бойовики 5 разів порушили "режим тиші", є поранений

 • 14685 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Збройні формування Російської Федерації від початку поточної доби 5 разів порушили режим припинення вогню поблизу Новолуганського (двічі), Новоолександрівки, Оріхового та Богданівки, є поранений. Про це повідомив на брифінгу представник пресцентру Міноборони капітан Михайло Шаравара, передає УНН.

"Від початку поточної доби, станом на 12:00, збройні формування Російської Федерації вже 5 разів порушили режим припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що на Луганському напрямку, одразу після опівночі, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї противник двічі обстріляв наші позиції неподалік Новолуганського. Крім того, з ручних протитанкових гранатометів окупаційні війська вели обстріл позицій оборонців Новоолександрівки. Також зі стрілецької зброї окупанти вели вогонь по захисниках Оріхового.

Зазначається, що в цей же час, на Донецькому напрямку, з аналогічного піхотного озброєння ворог вів обстріл опорних пунктів в районі Богданівки.

"Прицільним вогнем у відповідь, наші мужні воїни припинили збройні провокації окупантів. За наявною інформацією, в результаті обстрілу противника, поранення отримав один український воїн. Йому було надано належну медичну допомогу та доставлено до військового лікувального закладу. Стан здоров’я нашого захисника задовільний", - повідомили у пресслужбі.

Нагадаємо, вчора бойовики 12 разів обстріляли українські позиції.

Українські Національні Новини

Політика