ukenru
oos-sogodni-vzhe-dva-vorozhikh-obstrili-ye-poraneniy

ООС: сьогодні вже два ворожих обстріли, є поранений

 • 9969 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. На Донбасі з початку поточної доби зафіксовано вже два ворожих обстріли, у лавах українських військовослужбовців є один поранений. Про це під час брифінгу повідомив представник пресцентру Міністерства оборони України Максим Праута, передає УНН.

"Станом на 12:30 сьогодні, 8 листопада, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь двічі на луганському напрямку", - повідомив він.

З його слів, після 1-ї години ночі противник з автоматичних гранатометів обстріляв опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил поблизу Луганського.

Речник МОУ повідомив також, що біля Зайцевого окупанти з 11-ї години тривалий час вели вогонь по наших позиціях з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

"За наявною інформацією, упродовж поточної доби поранено одного військовослужбовця зі складу Об’єднаних сил", - додав він.

Також речник МОУ зазначив, що минулої доби один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил загинув, четверо наших воїнів внаслідок вчорашніх ворожих обстрілів зазнали поранень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП