ukenru
oos-minuloyi-dobi-11-vorozhikh-obstriliv-sogodni-sche-odin

ООС: минулої доби - 11 ворожих обстрілів, сьогодні - ще один

 • 11685 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. На Донбасі минулої доби, 30 вересня, зафіксовано 11 ворожих обстрілів, є один поранений український військовослужбовець. З початку поточної доби противник відкрив вогонь один раз. Про це УНН повідомляє з посиланням на ранкове зведення пресцентру ООС.

"Упродовж минулої доби, 30 вересня, у районах відповідальності українських бригад зафіксовано одинадцять порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Унаслідок ворожого пострілу з підствольного гранатомета один український військовослужбовець отримав осколкове поранення", - повідомили у пресцентрі.

Вказано, що воїна оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. "Стан здоров’я пораненого – задовільний", - додали у пресцентрі.

"Від початку поточної доби, 1 жовтня, на ділянках відповідальності українських захисників зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Так, ворог відкрив вогонь поблизу Станиці Луганської з автоматичного станкового гранатомета", - зазначили у пресцентрі.

Захисники України продовжують виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які провокаційні дії російсько-окупаційних військ, наголосили у штабі.

Нагадаємо, днем раніше на Донбасі зберігався "режим тиші".

Українські Національні Новини

Суспільство