ukenru
oos-boyoviki-sim-raziv-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi-ye-poraneniy

ООС: бойовики сім разів обстріляли українські позиції, є поранений

 • 11336 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. З початку цієї доби, станом на 12:00, у районі проведення операції Об’єднаних сил ворог сім разів відкривав вогонь по українських позиціях. В результаті поранено одного українського військового. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк під час брифінгу, передає УНН.

"Від початку поточної доби бойовики здійснили сім прицільних обстрілів позицій українських військових. В результаті було поранено одного українського військового", - сказав Гуцуляк.

Так, в районі населеного пункту Щастя бойовики застосували міномет калібру 82 мм, гранатомети та великокаліберні кулемети. Також з великокаліберних кулеметів противник порушував режим тиші поблизу сіл Нижньотепле, Артема та Лебединське, зі стрілецької зброї — в районі Гранітного.

"З напрямку від окупованої Горлівки ворог здійснив по наших оборонцям Новолуганського з 8:10 5 пострілів з артилерії калібру 122 мм, а з близько 12:00 від селища Доломітне випустив 5 мін 82-го калібру", - розповів Гуцуляк.

Нагадаємо, 19 липня збройні формування Російської Федерації та її найманці 26 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляв УНН, бойовики здійснили обстріл населеного пункту Красногорівка, що на Донеччині, внаслідок цього загинув мирний житель.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП