ukenru
oos-boyoviki-ne-vidkrivali-vogon-z-pochatku-dobi

ООС: бойовики не відкривали вогонь з початку доби

 • 12184 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики не порушували режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Від початку поточної доби на ділянках відповідальності наших підрозділів, які виконують завдання у районі проведення операції, обстрілів з боку противника не зафіксовано", - повідомили у пресцентрі.

Також додається, що сьогодні, на жаль, під час проведення інженерних робіт в тилу наших позицій отримали бойове травмування від вибуху міни ПМН-2 двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил. Обом воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувальних закладів. Стан їхнього здоров’я задовільний.

На місці події працює керівний склад бригади та робоча група військової служби правопорядку ЗС України.

Крім того, військовослужбовці Збройні Сили України спільно з представниками ДСНС та іншими підрозділами Об'єднаних сил продовжують ліквідовувати пожежу на Донбасі. Наразі триває гасіння локалізованих осередків пожежі поблизу Світлодарська.

"Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Перебуваючи у готовності до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника, підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, внаслідок підриву на мінному полі у зоні ООС загинув старший солдат Віталій Грицишин 1982 року народження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП