ukenru
oos-boyoviki-8-raziv-porushuvali-rezhim-tishi-3

ООС: бойовики 8 разів порушували “режим тиші”

 • 15519 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Протягом минулої доби, 11 липня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляють у штабі ООС, пише УНН.

Деталі

В районі населеного пункту Піски ворог двічі обстрілював наші позиції з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів.Поблизу Новоселівки російські окупанти вели вогонь з мінометів 82-го калібру.

Неподалік населеного пункту Нью-Йорк противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Біля Широкиного збройні формування Російської Федерації обстрілювали українські позиції з мінометів 82-го калібру та автоматичних станкових гранатометів.

У напрямку Авдіївки ворог вів вогонь з ручних протитанкових і підствольних гранатометів. Крім того, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 2 прольоти ворожих БПЛА з перетином лінії розмежування. Бойових втрат серед українських захисників немає.

Реакція української сторони

Про всі порушення з боку окупантів Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ, застосовуючи встановлений координаційний механізм. Станом на 7 годину ранку, 12 липня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Додатково

У Маріуполі військовослужбовці окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади на честь відзначення дня створення військової частини, що відзначається 12 липня, розгорнули Державний прапор України довжиною у 128 метрів та встановили національний рекорд

Українські Національні Новини

Суспільство