ukenru
omelyan-rozpoviv-yaku-informatsiyu-peredav-sap

Омелян розповів, яку інформацію передав САП

 • 10640 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян на допиті у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі надав покази щодо зловживань на галузевих підприємствах міністерства. Про це він заявив в ефірі Голосу Америки, передає УНН.

"Я зустрічався на запрошення заступника керівника САП, вони мене викликали до себе… Я передав інформацію САП, сподіваюсь, якась реакція буде - про зловживання не в міністерстві самому, а на підприємствах. Міністерство мало кому цікаве, а підприємства цікаві багатьом особам", - сказав Омелян.

Він додав: "Якщо немає підтримки з боку правоохоронних органів, якщо немає бажання навести порядок і забезпечити прозорість роботи, це дорога в нікуди".

Водночас міністр наголосив на відсутності реакції з боку правоохоронних органів на інформацію про зловживання і порушення на відомчих підприємствах, яку він надавав впродовж тривалого періоду часу.

13 вересня у НАБУ повідомили, що міністру інфраструктури Володимиру Омеляну повідомлено про підозру  у незаконному збагаченні та недекларуванні за 2015 і 2016 роки.

14 вересня Солом’янський районний суд Києва застосував до міністра Омеляна запобіжний захід у вигляді особистої поруки. Також суд зобов’язав міністра здати свої закордонні паспорти.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП