ukenru
olimpik-pidsilivsya-pivzakhisnikom-iz-dosvidom-vistupiv-u-turechchini

"Олімпік" підсилився півзахисником із досвідом виступів у Туреччині

 • 9670 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Паузу в чемпіонаті донецький "Олімпік" заповнив не тільки збором в Харкові, але і підписав кваліфікованого футболіста. Про це сказано на сайті команди, передає УНН.

Гравцем донецького клубу став досвідчений Сергій Політило. З хавбеком підписаний контракт строком до 30 листопада 2019 року. Спортсмен вибрав собі 8-й ігровий номер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіон світу серед юніорів поповнив ряди донецького "Олімпіку"

Новачок "Олімпіка" народився на Волині, але є вихованцем столичного футболу. У 17 років перебрався до Одеси. У складі "Чорноморця" став одним з кращих півзахисників УПЛ, вийшов у фінал Кубка України, після чого отримав запрошення перейти в "Дніпро". З дніпрянами спробував свої сили в Лізі Європи і кваліфікації Ліги чемпіонів. Пограв в "Волині", де був капітаном команди, казахстанському "Окжетпесі", а останнім часом виступав за турецький "Демірспор".

Відзначимо, що свого часу футболіст залучався до ігор різних юнацьких збірних України. В українській Прем'єр-лізі провів 148 матчів і забив п'ять голів, два з яких - в ворота "Маріуполя", в матчі з яким Політило може дебютувати у футболці "Олімпіка".

Українські Національні Новини

Спорт