ukenru
olimpiada-2020-do-16-lyutogo-budut-ogolosheni-vsi-tenderi-na-zakupivlyu-neobkhidnogo-obladnannya

Олімпіада-2020: до 16 лютого будуть оголошені всі тендери на закупівлю необхідного обладнання

 • 15525 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. До 16 лютого 2020 року будуть оголошені всі тендери на закупівлю необхідного обладнання для проведення Олімпіади. Про це заявив під час засідання організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Іграх ХХХІІ Олімпіади та ХVІ Паралімпійських іграх 2020 року в Токіо очільник міністерства Володимир Бородянський, передає кореспондент УНН.

"Ми прийняли рішення в Олімпійський рік у підготовці національних збірних команд не порушувати існуючі плани та системи підготовки, сформовані Національними федераціями та попереднім Міністерством", - сказав Бородянський.

За його словами, була сформована штатна команда тренерів, затверджений єдиний календарний план спортивних заходів, затверджена штатна збірна команда з олімпійських видів спорту, сформований список кандидатів на участь в Олімпійських іграх та інше.

"До 16 лютого будуть оголошені 100% тендерів на закупівлю необхідного обладнання і всього, що необхідно для проведення олімпіади", - наголосив міністр.

Нагадаємо, міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський заявив, що Мінкульт починає консультації з міжнародними організаціями, щоб вирішити питання виступу українських спортсменів у РФ.

Українські Національні Новини

Політика