ukenru
olena-zelenska-poyide-razom-zi-zbirnoyu-na-paralimpiyski-igri-2020

Олена Зеленська поїде разом зі збірною на Паралімпійські ігри-2020

 • 13279 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. У 2020 році Олена Зеленська планує підтримати національну збірну на літніх Паралімпійських іграх в Токіо. Про це повідомив засновник паралімпійського руху в Україні Валерій Сушкевич, передає УНН з посиланням на Vogue Україна.

Так, програма першої леді передбачає і підтримку паралімпійців, і розробку інклюзивної інфраструктури в містах України. Її команду в цьому аспекті і підтримує Валерій Сушкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як скористатися столичним метро людині в колісному кріслі і чи зручно це

"Олена може стати промоутером рівних прав і можливостей. Якщо перша леді їде разом зі збірною на Паралімпійські ігри і йде в складі колони, це знак і для суспільства, і для лідерів інших країн. Для мене дуже важливо, що вона не проігнорувала цю тему, не відсторонилася. Я радий, що Олена розуміє зв'язок між успіхами українських паралімпійців в світі і настроями в суспільстві. Перемоги цих спортсменів дають українцям певний драйв і віру в себе", - розповів Сушкевич.

Нагадаємо, Перша леді Олена Зеленська під час візиту до Латвійської Республіки зустрілася з представниками латвійських громадських організацій Pilseta calvekiem, Babyroom і Aperions, які займаються захистом інтересів людей з особливими потребами, створенням дружнього сімейного середовища і плануванням і благоустроєм латвійських міст для підвищення їх безпеки і комфорту для всіх жителів.

Дружина Президента наголосила, що становлення безбар'єрного середовища в Україні хоче почати з власного прикладу і вже найближчим часом планує зробити Офіс Президента України дійсно безбар'єрним - зручним і безпечним для пересування людей з особливими потребами.

Українські Національні Новини

Політика