oleksandr-shovkovskiy-stav-trenerom-dinamo

Олександр Шовковський став тренером "Динамо"

 • 154819 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Багаторічний голкіпер «біло-синіх» Олександр Шовковський став виконувачем обовʼязків головного тренера «Динамо» і готуватиме команду до наступних матчів у чемпіонаті України, передає УНН із посиланням на ФК "Динамо".

Деталі

Після поразки в матчі з «Шахтарем» (0:1) у рамках чемпіонату України у відставку з посади головного тренера «Динамо» подав румунський фахівець Мірча Луческу.

Наступного дня після поєдинку футболісти та адміністративний персонал зібралися на навчально-тренувальній базі у Віті-Литовській, де президент клубу Ігор Суркіс подякував Містеру, який також був присутній на зібранні та попрощався з усіма, і представив команді нового наставника. Ним став багаторічний голкіпер «біло-синіх» Олександр Шовковський, який у статусі виконуючого обов’язки головного тренера готуватиме команду до наступних матчів у чемпіонаті України.

Президент клубу Ігор Суркіс також поспілкувався з командою та тренерським штабом. Він подякував Містеру за час роботи з командою, і наголосив, що перед командою, як і раніше, стоїть завдання стати чемпіоном України.

Додамо

У тренерському штабі Олександра Шовковського будуть працювати Еміль Карас, Олег Гусєв та Михайло Михайлов.

Нагадаємо, що Олександр Шовковський уже виконував обов’язки головного тренера, коли наприкінці минулого сезону Мірча Луческу вимушений був зробити операцію на нозі та перебував на лікарняному.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Олександр Шовковський став тренером "Динамо"

     • 154819 переглядiв

    росіяни вдарили по Корабельному району Херсона, є постраждалі

     • 121418 переглядiв

    Лех Валенса заявив про загрозу терактів у Польщі: що відомо

     • 223619 переглядiв

    В окупованому Мелітополі пролунав вибух - Федоров

     • 248909 переглядiв