ukenru
okupanty-stiahuiut-pidkriplennia-do-chasovoho-yaru-ta-marinky-andriushchenko

Окупанти стягують підкріплення до Часового Яру та Марʼїнки - Андрющенко

 • 42724 переглядiв

Російські війська стягують підкріплення, включаючи десантників, для зміцнення своїх позицій поблизу Мар'їнки та Часового Яру в Донецькій області.

Російське окупаційне військо намагається посилити свої позиції поблизу Марʼїнки та Часового Яру, тож стягує туди підкріплення. Про це заявив радник міського голови Петро Андрющенко в ефірі "Ми-Україна", передає УНН.

Зокрема, за його словами, до Часового Яру прибувають російські десантники.

Ми бачимо, що заходять підрозділи десантні, які потім приймають участь в штурмі Часового Яру. Тобто бачимо через Маріуполь точно пріоритет на сьогодні - північ Донецької області. Частково продовжуються переміщення і в бік Запорізької області - це боєкомплекти та паливозаправники, однак їх системність не співпадає з тією, що ми фіксуємо з точки зору півночі 

- зазначив Андрющенко.

Нагадаємо, раніше командир батальйону ударних безпілотників "Ахіллес" Юрій Федоренко заявив, що російське окупаційне військо не планує відмовлятися від спроби захопити Часів Яр на Донеччині до 9 травня. За його словами, завдання росіян незмінні, а саме "виконати наказ диктатора Путіна і окупувати до 9 травня Часів Яр".

Антоніна Туманова

Війна